VERANDA NEDERLAND aluminium kozijnen

Uw serre is vaak een verlengstuk van uw woning naar de tuin. U haalt werkelijk de natuur in huis en geniet heel het jaar rond van uw tuin in alle weersomstigheden. Raadpleeg Veranda Nederland en overtuig u ervan. Wij hebben als dealers de ervaring om uw te begeleiden bij de realisatie van uw aanbouw. Veranda Nederland heeft samen met haar zusterbedrijven een professionele organisatie uitgebouwd met gediplomeerde deskundige medewerkers. Als lerende organisatie doet Veranda Nederland aan continue vorming in de nieuwste technologieën en state of the art bouwtechnieken.

Een serre of een veranda is meer dan zomaar een ‘verlengstuk’ van uw woning. Het is het ideale middel om buiten naar binnen te brengen. Zo kunt u genieten van een oase van vrijheid en rust. De aluminium serres van Veranda Nederland bestaan in verscheidene modellen en kleuren. U vindt bij ons zeker en vast de geknipte woninguitbreiding. Dit geld ook voor onze zwembadoverkapping.

Bent u benieuwd welk tuinkamermodel het meest aan uw dromen beantwoordt? Ontdek het bij Veranda Nederland. Wij maken namelijk serres in verschillende stijlen. Van een eenvoudige vlakke aluminium serre over serres met molures tot aluminium serres met een slanke stalen look.

Is het de aanbouw van een serre waar u al jaren van droomt? Of heeft u toch nog enkele vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De 7 voordelen van aluminium kozijnen:

  • De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Bijkomende keuze uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Duurzaam en vormvast: het aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De thermische onderbreking voorkomt condensatie op aluminium profielen.
  • Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

BLYWEERT aluminium kozijnen

BLYWEERT is een internationale producent en leverancier van onder andere aluminium kozijnen. Met wereldwijd ruim 25.000 klanten en kantoren in meer dan acht landen is BLYWEERT ook actief in Europa, met in het bijzonder Nederland. Door gebruik van internationale en lokale teams worden markttrends gebruikt om aangepaste oplossingen te bedenken. Dankzij onderzoek naar duurzame oplossingen is BLYWEERT er in geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen waarbij thermische en akoestische prestaties de prioriteit verdienen. Deze ontwikkelingen uiten zich in nieuwe producten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. BLYWEERT past haar bouwsystemen aan, aan uw technische behoeften en lokale vereisten. Deze ‘flexibele’ en gespecialiseerde instelling zorgt ervoor dat de producten van BLYWEERT constant worden vernieuwd en up-to-date blijven.

Er is kleur en kleur. Daarom kunt u bij BLYWEERT Aluminium niet alleen de kleur kiezen maak ook de afwerking: natuurlijk mat “geanodiseerd” of glanzend, mat of korrelig gecoat. En dat in meer dan 440 verschillende tinten.

De best isolerende profielen uit het BLYWEERT aluminium gamma hebben meerder isolatiekamers. Zo helpt BLYWEERT u mee te besparen op kostbare energie. Maar let op: overisoleren heeft geen zin! Daarom zal de profielreeks steeds gekozen worden volgens het gebruikte type beglazing. Voor ieder type beglazing heeft BLYWEERT Aluminium de geschikte profielreeks.

REYNAERS aluminium kozijnen

REYNAERS Aluminium is een toonaangevende producent van aluminium ramen, deuren, schuifsystemen, vliesgevels, serres en zonwering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duffel (België). Wereldwijd behoort het bedrijf tot de A-merken op het gebied van aluminium systemen. Vanuit Helmond ondersteunt Reynaers B.V. architecten, constructeurs, aannemers, projectontwikkelaars en andere partijen in de Nederlandse bouwwereld.

REYNAERS Aluminium biedt u een aantal verschillende systemen met een lage ofwel flush drempel. Dit betekent dat de overgang tussen binnen en buiten volledig vlak is waardoor minder validen een gemakkelijke toegang tot het gebouw hebben. Tevens kunnen REYNAERS schuifsystemen worden uitgerust met een handige elektrische bediening die op afstand gecontroleerd of gestuurd worden door sensoren.

Omdat REYNAERS Aluminium al 50 jaar innovatieve aluminium systemen ontwikkelt en produceert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. REYNAERS Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs / kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar systeemgarantie op haar systemen.

ALIPLAST aluminium kozijnen

De moderne aluminium systemen van Aliplast zijn ontwikkeld om lange tijd mee te gaan. Het is daarom van belang dat u kiest voor kwaliteit. ALIPLAST staat garant voor die kwaliteit. ALIPLAST heeft in ruim 25 jaar een stevige reputatie opgebouwd met het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, serres, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen zij dan ook zeer hoog in hun vaandel.

Omdat REYNAERS Aluminium al 50 jaar innovatieve aluminium systemen ontwikkelt en produceert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning. REYNAERS Aluminium biedt bovendien een uitstekende prijs / kwaliteit-verhouding en geeft 10 jaar systeemgarantie op haar systemen.

Meer informatie?

U kunt te allen tijde contact opnemen met AK MAATWERK. Wij horen graag van u!

CONTACT