AK-maatwerk, kwaliteit verbetering voor de bouw!

Als het gaat om kunststof of aluminium kozijnen, prefab dakkapellen en/of serres, AK-maatwerk levert deze producten aan bouwgerelateerde bedrijven. Onze producten zijn op topkwaliteit geselecteerd en door slimme toepassingen betaalbaar. De bouwkundige achtergrond van Eric Spoor en Jeffrey Versluys garandeert een passend advies, heldere communicatie en leidt tot een hoogwaardig Maatwerkproduct.

Onze werkwijze

Als het gaat om kunststof of aluminium kozijnen, prefab dakkapellen en/of serres, AK Maatwerk levert deze producten aan bouwgerelateerde bedrijven. Onze producten zijn op topkwaliteit geselecteerd en door slimme toepassingen betaalbaar.

Hoe werken wij?
Hoe ziet de samenwerking eruit?
Wat is onze werkwijze?
Waarom kiezen voor AK Maatwerk?

Gayko kunststof kozijnen

Kiest u voor kozijnen met 10jaar of soms zelfs wel 15jaar garantie? Of kiest u liever voor kozijnen die minstens 40jaar mee gaan? De constructie van GAYKO kozijnen met GAYKOESP en GAYKOGVS is uniek. Het resultaat: enorm stabiele ramen en deuren met een optimale stevigheid. Diverse componenten zijn bovendien door KOMO en het SKG goedgekeurd op productkwaliteit. GAYKO ramen en deuren kennen daardoor een zeer lange levensduur en zijn zo voor u een zekere investering in de toekomst.

Samen met een bouwkundige montage (dus geen kit en pur constructies) kunt u er op rekenen dat onze kozijnen een zeer lange levensduur hebben. Waardoor u de investering alleen al terug verdient met de comfortverbetering en dan hebben we nog niet gerekend met energie – en onderhoudsbesparing (win, win, win vraag dit alstublieft eens aan een ervarings deskundige die ons concept kent, zij waren de investering naar 1 week wooncomfort al vergeten, en wenste dat ze dit al 10jaar eerder hadden moeten doen)

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel het uiterlijk van uw woning. En dat moeten ze een hele lange tijd doen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. AK-maatwerk biedt u deze zekerheid. Ook in het mooiste design en de beste kwaliteit. Welk kozijn past bij u?

Hoogwaardige kwaliteit niet zomaar

AKmaatwerk verzorgt de benodigde kozijntekeningen en montage details voor uw project die voor een naadloze communicatie zorgdragen. Voor iedere situatie bedenken we samen met uw aannemer de beste toepassing. Dit waarborgt de kwaliteit en de waarde van het eindresultaat.

Waardevolle investering

Kunststof kozijnen zijn een investering voor uw woning die zich met onze kwaliteit altijd terugbetaalt. Niet alleen gaan kunststof kozijnen zeer lang mee, ze geven u woonluxe en de onderhoudskosten zijn te verwaarlozen. De combinatie “professionele bouwer en AKmaatwerk”  maakt het kwaliteit pakket compleet zo wordt er veel zorg besteed aan het inmeten en de montage van de kozijnen.

Waardevolle investering

Kunststof kozijnen zijn een investering voor uw woning die zich met onze kwaliteit altijd terugbetaalt. Niet alleen gaan kunststof kozijnen zeer lang mee, ze geven u woonluxe en de onderhoudskosten zijn te verwaarlozen. De combinatie “professionele bouwer en AKmaatwerk” maakt het kwaliteit pakket compleet zo wordt er veel zorg besteed aan het inmeten en de montage van de kozijnen.

MAAK AFSPRAAK

Prefab Dakkapellen

Prefab dakkapellen van AK-maatwerk zijn traditioneel, innovatief en kunnen binnen één werkdag op locatie geplaatst worden. AK-maatwerk dakkapellen worden AK gemeten en met duidelijke technische montagetekeningen afgeleverd, waardoor de juiste kwaliteit en maatvoering gegarandeerd worden.

Duurzaam en onderhoudsarm

Kiest u voor een dakkapel met 10 of zelfs 15 jaar garantie? Of kiest u liever voor een AK-maatwerk dakkapel die minstens 50 jaar mee gaat, en voldoet aan de technische eisen van het Nederlandse bouwbesluit. Over het algemeen misschien iets meer investeren maar dan koopt u wel een product wat meer waarde vertegenwoordigd dan het u heeft gekost. En dat koop je tegenwoordig bijna nergens meer!

AK-maatwerk dakkapellen zijn traditioneel en innovatief. Waardoor een ranke en slanke dakkapel mogelijk is met zeer hoge energie prestaties en daarbij geen onderhoud meer. Ook aan een goede geluids isolatie is gedacht want we nemen aan dat u geen camping life wilt ervaren onder het dak van uw nieuwe dakkapel.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met uw bouwkundig aannemer.

Serres en Lichtstraten

Wij zijn de serrebouwer bij uitstek. Onze bouwkundige achtergrond zorgt voor een unieke combinatie “uw aannemer en AKmaatwerk gespecialiseerd in serrebouw”. Onze serres worden geproduceerd door Veranda Nederland® marktleider op het gebied van serredak ontwikkelingen. Deze vindt u terug in diverse ranke en slanke dakprofielen met een dubbele waterdichtheid. Samen met verschillende soorten gootlijsten en alle mogelijke RAL-kleuren + een goed advies, kunnen wij uw serrewens realiseren.

HEATREFLEX® DAKBEGLAZING is een hoog isolerende dubbele gelaagde beglazing welke werd ontwikkeld door Veranda Nederland® in samenwerking met GLAVERBEL en is aangepast aan de specifieke eisen op het vlak van zomer- en winterisolatie in de veranda: m.a.w. het beheersen van het zonlicht en de zonnewarmte, het verzorgen van een extreem hoge isolatiewaarde en het creëren van een aangename leefklimaat in de veranda. Daarboven is deze beglazing uiterst onderhoudsvriendelijk door de aan de buitenzijde aangebrachte water- en vuilafstotende “Cristal Guard” coating.

HEATREFLEX®= kunst van, hoge lichttoetreding + hoge warmte wering + eenvoudig onderhoud + geluidwering

Een aangenaam binnenklimaat in de veranda is voor de gebruikers van doorslaggevend belang. Licht, lucht (-vochtigheid en -temperatuur) en de geluidswering dragen in belangrijke mate bij aan de behaaglijkheid. De veranda vormt de scheiding tussen het binnen- en buitenklimaat. Glas behoort tot de belangrijkste componenten van de veranda en is door zijn samenstelling voor de bouwfysische eigenschappen van de veranda bepalend.

AK-maatwerk dakkapellen zijn traditioneel en innovatief. Waardoor een ranke en slanke dakkapel mogelijk is met zeer hoge energie prestaties en daarbij geen onderhoud meer. Ook aan een goede geluids isolatie is gedacht want we nemen aan dat u geen camping life wilt ervaren onder het dak van uw nieuwe dakkapel.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met uw bouwkundig aannemer.

Meer informatie?

U kunt te allen tijde contact opnemen met AK MAATWERK. Wij horen graag van u!

CONTACT

Adres

Hulkestein 27
2804 EN Gouda
T 018 2511080M
062 2411630E
info@akmaatwerk.nl