GAYKO kunststof kozijnen

Kiest u voor kozijnen met 10jaar of soms zelfs wel 15 jaar garantie? Of kiest u liever voor kozijnen die minstens 40 jaar mee gaan? De constructie van GAYKO kozijnen met GAYKOESP en GAYKOGVS is uniek. Het resultaat: enorm stabiele ramen en deuren met een optimale stevigheid. Diverse componenten zijn bovendien door KOMO en het SKG goedgekeurd op productkwaliteit. GAYKO ramen en deuren kennen daardoor een zeer lange levensduur en zijn zo voor u een zekere investering in de toekomst.

Samen met een bouwkundige montage (dus geen kit en pur constructies) kunt u er op rekenen dat onze kozijnen een zeer lange levensduur hebben. Waardoor u de investering alleen al terug verdient met de comfortverbetering en dan hebben we nog niet gerekend met energie – en onderhoudsbesparing (win, win, win vraag dit alstublieft eens aan een ervarings deskundige die ons concept kent, zij waren de investering naar 1 week wooncomfort al vergeten, en wenste dat ze dit al 10 jaar eerder hadden moeten doen)

Ramen en deuren bepalen voor een belangrijk deel het uiterlijk van uw woning. En dat moeten ze een hele lange tijd doen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. AK-maatwerk biedt u deze zekerheid. Ook in het mooiste design en de beste kwaliteit. Welk kozijn past bij u?

Hoogwaardige kwaliteit niet zomaar

AKmaatwerk verzorgt de benodigde kozijntekeningen en montage details voor uw project die voor een naadloze communicatie zorgdragen. Voor iedere situatie bedenken we samen met uw aannemer de beste toepassing. Dit waarborgt de kwaliteit en de waarde van het eindresultaat.

Waardevolle investering

Kunststof kozijnen zijn een investering voor uw woning die zich met onze kwaliteit altijd terugbetaalt. Niet alleen gaan kunststof kozijnen zeer lang mee, ze geven u woonluxe en de onderhoudskosten zijn te verwaarlozen. De combinatie “professionele bouwer en AKmaatwerk”  maakt het kwaliteit pakket compleet zo wordt er veel zorg besteed aan het inmeten en de montage van de kozijnen.

Downloads:

Brochure GAYKO

SCHMIDT kunststof kozijnen

SCHMIDT ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof hefschuifdeuren – volgens de specifieke wensen van onze klanten, met een optimale kwaliteit en met innovatieve oplossingen. Tegelijkertijd voldoet SCHMIDT hefschuifdeuren aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, ergonomie en comfort.

SCHMIDT levert aan ons grote bouwelementen, die qua uitvoering en afmetingen exact volgens de specifieke wensen van onze klanten worden vervaardigd. SCHMIDT verkoopt onze inbouwklare hefschuifdeuren aan de vakhandel of rechtstreeks aan particulieren. Wij informeren u graag verder over de SCHMIDT hefschuifdeuren.

HEERING kunststof kozijnen

Een woning is steeds vaker een plek waar men wil ontspannen en genieten van zijn of haar vrije tijd. Daarom is het van belang dat een woning gebouwd is met duurzame en onderhoudsarme materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Iedere dag weer genieten tienduizenden gezinnen van hun woning, doordat ze gekozen hebben voor onderhoudsarme bouwproducten van HEERING.

HEERING heeft zich in bouwbranche de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van HEERING worden voornamelijk toegepast op de schil van de woning. De belangrijkste productgroepen zijn gevel- en dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, wandbekleding, terrasplanken en bouwprofielen.

Meer informatie?

U kunt te allen tijde contact opnemen met AK MAATWERK. Wij horen graag van u!

CONTACT