RAINBOWSOL Zonweringen

Al meer dan 35 jaar is RAINBOWSOL als fabrikant actief op de markt van buitenzonwering in de breedste zin van het woord. In de loop der jaren is er een breed spectrum aan buitenzon-weringsproducten in het assortiment gekomen. Dit wordt verkocht door een breed dealerkanaal.

Vrijwel alle producten zijn in eigen beheer ontworpen, worden onder auspiciën van RAINBOWSOL geëxtrudeerd en in eigen fabrieken geassembleerd, getest, verpakt en gedistribueerd. Door een uitgekiend systeem van fabriceren is RAINBOWSOL in staat met korte levertijden een goed product tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau te leveren.

Zonnestralen zijn niet altijd welkom en dat wilt u voorkomen. Bij RAINBOWSOL vindt u alles op het gebied van knikarm- en uitvalschermen, horren, rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, pergola- en serrezonwering en verandadaken.

AK MAATWERK is dealer van RAINBOWSOL. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

KEJE Insectenwering

KeJe B.V. ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie. Vanaf het begin hanteert KEJE een uniek concept: eenheidsprijzen voor maatwerkproducten. KEJE heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland.

KEJE heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren heeft KEJE een juiste oplossing om insecten buiten het huis te houden.

Wij als dealer van KEJE kunnen u adviseren. Neem gerust contact op met AK MAATWERK.

Meer informatie?

U kunt te allen tijde contact opnemen met AK MAATWERK. Wij horen graag van u!

CONTACT